Ønsker Du at komme i kontakt med os, kan du enten vælge at benytte kontaktformularen til venstre elller skrive til os på nedenstående mailadresse. Det er også muligt at finde os på Instragram under brugernavnet @proteinsnacksdk

kontakt@protein-snacks.dk
proteinsnacksdk

Om Protein Snacks

Om Protein-Snacks

Intentionen bag Protein-Snacks.dk er at hjælpe vores besøgende til et større overblik over den endeløse række af proteinholdige produkter, snacks og kosttilskud der findes derude. På vores side finder du proteinprodukter inddelt i kategorier tilpasset til dit mål eller situation, f.eks. til vægttab eller den lille sult. Samtidig finder du anmeldeser, test af produkter og sammenligninger, der gør det nemmere for dig, at vælge de rigtige produkter - uden at føle dig snydt.

Protein-Snacks.dk indeholder reklamelinks, men vi modtager ikke økonomisk støtte til vores test og anmeldelser. Du kan derfor stole på hvad vi skriver og anbefaler.

Reklamelinks på Protein-Snacks.dk
Vores hjemmeside indeholder en lang række links, som fører dig væk fra vores side. Disse links er for at videresende dig direkte til sider, hvor du kan læse mere eller bestille et givent produkt. Disse links er lavet for at gøre livet nemmere for dig.
Nogen af vores links er såkaldte affiliate links. Det vil sige, at nogen links indeholder en lille kode, som fortæller modtageren at du er videresendt fra protein-snacks.dk. I visse tilfælde vil vi modtage en lille kommission for at have videresendt dig til en anden side.

Som bruger koster det dig ikke noget som helst, at vi benytter os af affiliate links. Såfremt vi modtager kommission af vores samarbejdspartnere vil denne kommission blive betalt af vores partner - og ikke dig som kunde. Derved koster det ikke dig noget at benytte vores links, men kommissionen er med til at betale vores omkostninger til protein-snacks.dk og derved holde siden kørende.

Vi håber, du vil være med til at støtte os.

Det betyder også, at vi hos Protein-Snacks.dk ikke sælger noget produkt direkte. Hvis du benytter et af vores affiliate links og føres til en af vores samarbejdspartnere, så er de direkte ansvarlige for din bestilling. Protein-Snacks.dk kan derved ikke gøres ansvarlig for eventuelle problemer der måtte opstå med en af vores affiliate partnere.