Der behøver ikke altid at være besværligt og tidskrævende at lave egne lækre protein snacks. Vi har spottet denne opskrift på Proteinfluff og det ser simpelthen så lækkert ud, at vi er nød til at dele den med jer.
Der indgår kun 3 ingredienser og meget få køkkenredskaber skal tages i brug for at lave denne opskrift – og hvem synes ikke det er et kæmpe plus? Her hos Protein-Snacks.dk er vi ihvertfald enige om, at oprydning i køkkenet er det værste ved at lave sine egne proteinrige snacks og opskrifter.
Billede fra Anne Sophie’s YouTube kanal.
Opskrift på Proteinfluff – det skal du bruge
For at lave proteinfluff skal du bruge følgende 3 ingredienser:
– 25 g Proteinpulver, f.eks. Bodylab Vanilla Milkshake eller Bodylab Strawberry Milkshake
– 100 g Frosne bær (jordbær)
– 1 psk. Vand
Simple as that.
Opskrift på Proteinfluff – sådan gør du
1) Put 100 g frosne jordbær i en skål og varm dem kort i mikroovnen (blot så de ikke er helt gennemfrosne)
2) Put 25 g proteinpulver op i skålen
3) Put en lille smule vand op i skålen – der skal ikke meget til – ca. 1 psk.
4) Tag din elpisker og pisk indtil du opnår den rette fluffy konsistent. Det kan tage lidt tid.
5) Spis! Evt. sammen med proteinpandekager, vafler eller skyr.
Voula! Bon appetit. En protein snack med meget protein og få kalorier.
Vi har spottet denne opskrift hos Anne Sophie’s kanal på YouTube, så kredit for opskriften skal gå til hende. Hun har lavet en video, hvor hun bl.a. viser hvordan man laver proteinfluff. Du kan se videoen i bunden af artiklen.
Vores favorit proteinpulver til Proteinfluff
De fleste søde og frugtige varianter vil fungerer til at lave proteinfluff. Vi forsøgte at lave opskriften med proteinpulver med neutral smag, hvilket IKKE kan anbefales. Da den eneste øvrige ingrediens er frosne jordbær, så er det meget vigtigt, at vælge en proteinpulver med en god og sød smag. Netop derfor anbefaler vi Vanilla Milkshake og Strawberry Milkshake. De frosne bær havde ikke nok smag til alene at dominere smagen af pulver, så derfor: Brug ikke proteinpulver med neutral smag til denne opskrift. Gå med én af overnævnte 🙂