Det er søndag, og derfor for de fleste tid til afslapning samt potentialet for at sove lidt længere end normalt. Udover en lidt mere afslappet start på dagen, er det også en oplagt mulighed for, at gøre lidt mere ud af morgenmaden.
Derfor har jeg denne morgen forsøgt mig med en super nem og hurtig opskrift på proteinpandekager, som blev en stor succes.
Netop denne opskrift er en ganske god base, og med masser af muligheder for, at eksperimentere med forskellige ingredienser alt afhænger af hvilke præferencer man har eller bare hvad køleskabet lige indeholder på dagen.
I dag blev udgangspunktet bananer, hvor jeg valgte at tilføje en omgang proteinpulver med ”Crispy Cookie” smag fra Bodylab.
Opskrift:
Antal: 4-5 medium størrelse protein pandekager
Tidsforbrug: 30 minutter
Ingredienser:
- 2 stk. Bananer
- ½ dl havregryn
- 1 tsk. kanel
- 1 tsk. vaniljesukker
- 30 gr. Proteinpulver ”Crispy Cookie”
- 2 stk. Æg
Fremgangsmåde:
- Varm en pande op til middel varme
- Mos bananerne i en skål
- Tilføj havregryn, kanel, vaniljesukker og proteinpulver
- Rør massen sammen mens du tilføjer æggene en efter en indtil der opnås en jævn masse
- Put lidt fedtstof på panden og tilføj den ønskede mængde dej
- Pandekagerne steges 2-3 min på hver side, eller til de opnår en gylden farve
Tips & Tricks
Listen over mulige toppings er lang, og det er selvfølgelig også individuelt hvad man syntes fungerer bedst ovenpå sådan en omgang lækre proteinpandekager. Personligt kan jeg godt lide de sukkerfri sirupper som MyProtein har i deres sortiment, men også Zero Topping fra Bodylab er en vinder. Specielt deres ”Stracciatella” går rent hjem! Sammen med frugt, bær eller en portion skyr så har du her den perfekte start på søndag morgen.
Få mere inspiration eller ideer til proteinrige snacks under opskrifter.