Er der noget som hører sommeren til, så er det is! Jeg tør slet ikke tænke på, hvor meget is der bliver kørt ned hen over en varm dansk sommer.
I denne opskrift har jeg forsøgt mig med en chokolade protein is. Skulle chokolade ikke lige være din foretrukne smagsvariant, så kan du finde opskriften på hhv. Protein is med blåbærsmag eller en lækker banan og vanilje udgive på nedenstående link.
Opskrift på protein is med blåbærsmag
Opskrift på Protein is med chokoladesmag
Antal: 2 personer
Tidsforbrug: 30 minutter
Ingredienser:
- 2 stk. Æggeblommer (pasteuriseret)
- 4 stk. Æggehvider (pasteuriseret)
- 170 gr. A38
- 20 gr. kakaopulver
- 10 gr. vaniljesukker
- 1 scoop (30 gram) Bodylab Whey100 proteinpulver med chokoladesmag
Fremgangmåde:
- Pisk æggeblommer, proteinpulver, vaniljesukker, A38 og kakaopulver til en ensartet masse.
- Pisk æggehviderne stive i separat skål
- Vend forsigtigt æggehviderne i æggemassen så du bibeholder en luftig konsistens og ikke slår luften ud af blandingen
- Stil ismassen i fryseren – rør gerne i massen 1 gang i timen indtil denne har sat sig. Derved undgås de værste iskrystaller i den færdige is.