Protein is med vanilje og banansmag
Er der noget som hører sommeren til, så er det is! Jeg tør slet ikke tænke på, hvor meget is der bliver kørt ned hen over en varm dansk sommer.
I denne opskrift har jeg forsøgt mig med lækker kombination af vanilje proteinpulver og frisk banan. Skulle dette ikke lige være din foretrukne smagsvariant, så kan du finde opskriften på hhv. Protein is med blåbær- eller chokoladesmag på nedenstående link.
Opskrift:
Ingredienser:
Antal: 2 personer
Tidsforbrug: 30 minutter
- 2 stk. Æggeblommer (pasteuriseret)
- 4 stk. Æggehvider (pasteuriseret)
- 170 gr. A38
- 1 stk. banan
- 10 gr. vaniljesukker
- 1 scoop (30 gram) Bodylab Whey100 proteinpulver med vanilje
Fremgangmåde:
- Bland æggeblommer, proteinpulver og vaniljesukker sammen.
- Blend banan og A38 til en ensartet masse og rør herefter sammen med æggemassen.
- Pisk æggehviderne stive i separat skål
- Vend forsigtigt æggehviderne i æggemassen så du bibeholder en luftig konsistens og ikke slår luften ud af blandingen
- Stil ismassen i fryseren – rør gerne i massen 1 gang i timen indtil denne har sat sig. Derved undgås de værste iskrystaller i den færdige is.