Protein snacks til enhver smag!

Kategorien “Protein Snacks” indeholder, som navnet antyder, et bredt udvalg af lækre snacks med højt indhold af protein. Udvalget varierer fra nemme og hurtige snacks, som er gode at have med på farten i en travl hverdag, f.eks. protein cookies, beef jerky og peanutbutter til andre typer af protein snacks, hvor der er lidt mere tid og hvor der kan kæles lidt mere produktet – f.eks. protein pandekagemix og proteinkager.

Fælles for alle produkterne i kategorien er, at de har et højt indhold af protein og smager utrolig godt. Vores udvalg af protein snacks kan bruges i forbindelse med træning, som et hurtig proteinkilde, til at slukke den lille sult med et næringsrigt mellemmåltid eller bare som et sundere alternativ til de gængse snacks, som du finder i supermarkedet.

Vi har inddelt vores produkter i 3 kategorier. Vælg den protein snack kategori, som passer dig bedst, hvad enten du søger proteinrige snacks til den lille sult, morgenmaden, proteinkager eller økologiske snacks. Er proteinbars din favorit snack? Find dem her.


VÆLG KATEGORI:

Protein Snacks til den lille sult
Økologiske protein snacks
Proteinkager med højt proteinindhold

Protein Snacks - alle

Vil du hellere selv lave dine protein snacks?

På vores blog finder du en lang række protein opskrifter, som kan slukke den lille sult. Her er vores 4 favoritter, som alle er sunde, lækre og fungerer perfekt som en hurtig protein snack, der kan slukke den lille sult: