Proteinbar - højt proteinindhold

Hele grundideen med proteinbarer er at lave en bar, som indeholder mest mulig protein. Men hvem er så lykkedes med, at få proppet mest protein i deres bars? Det vil du kunne se på denne side. Her har vi nemlig gennemgået de forskellige proteinbars, og samlet dem, som ifølge producenterne, indeholder mest protein.

Men hvorfor er det godt med høje mængder protein? Det kan der være flere grunde til. Først og fremmest bruges proteinbarer som en proteinrig snack i forbindelse med primært styketræning, hvor man ønsker at give kroppen de optimale betingelser til at genopbygge muskler, hvor protein er en vigtig del af den proces.

Men en proteinholdig kost kan også have fordele for andre, som ikke træner for at øge muskelmasse. Protein mætter mere pr. kalorie end de øvrige makronæringsstoffer som fedt og kulhydrat. Derfor kan proteinrig kost være en fordel for folk med andre mål, som f.eks. vægttab eller et sundere alternativ til andre sukkerholdige snacks.

Proteinbar > Høj på protein

Vil du hellere selv lave dine protein snacks?

På vores blog finder du en lang række protein opskrifter, som kan slukke den lille sult. Her er vores 4 favoritter, som alle er sunde, lækre og fungerer perfekt som en hurtig protein snack, der kan slukke den lille sult: