Proteinbar til enhver lejlighed!

Proteinbar er en endeløs vandring efter at finde netop den bar som har det højeste indhold af protein, da det er hele essensen ved en proteinbar, og deraf sjovt nok navnet. Dertil handler det også om, at finde en som laver op til kravene for både smag, konsistens og selve mængden i baren.

Markedet tilbyder en endeløs række af forskellige proteinbars, og det kan være noget nært uoverskueligt, at danne sig et overblik over hvad de forskellige tilbyder. Dette har vi forsøgt at gøre en smule nemmere med denne side.

Her vil du finde et bredt udvalg af hvad markedet tilbyder, og det hele er samlet på ét sted. Dertil har vi forsøgt at inddele det i kategorier, som forhåbentlig gør det nemmere for dig, at finde netop de proteinbars som dækker dine behov – hvad enten du søger proteinbar som en sundere snack til den søde tand, til dine pre- eller post workout snacks eller blåt et low carb og proteinrigt mellemmåltid.

VÆLG KATEGORI:

Proteinbar - høj på protein
Proteinbar - vægttab
Proteinbar - før træning
Proteinbar - efter træning
Proteinbar - low carb
Få mest protein for pengene

Proteinbar - mest populære proteinbar

Vil du hellere selv lave dine protein snacks?

På vores blog finder du en lang række protein opskrifter, som kan slukke den lille sult. Her er vores 4 favoritter, som alle er sunde, lækre og fungerer perfekt som en hurtig protein snack, der kan slukke den lille sult: